byggföretag Huddinge

Byggföretag Huddinge

Hej och välkommen till ett byggföretag Huddinge. Behöver ni hjälp med något?

Oavsett om ni har en fråga en ide eller behöver råd har har ni kommet till ett av dom bästa byggföretag Huddinge. Låter kaxigt men så är det kolla här www.brabyggare.se vi låter vårt arbete och kundomdömen tala för sig självt.

Vi tror på vår ARBETSMODELL:

  • KUNDBESÖK

kunniga och erfarna hantverkare gör ett kostnadsfritt kundbesök.

  • OFFERT

Ni får en icke bindande offert, arbete specificerat i detalj.

  • ORDERBEKRÄFTELSE

Som ni går igenom i lugn och ro, och returnera.

  • ARBETSUTFÖRANDE

standardrenovering tar ca 3 veckor och vi ser till att vi har allt material på lager för att inte dra ut på tiden (Variationer förekommer beroende på omfattning).

  • BESIKTNING
  • slutbesiktning tillsammans med projektansvarig allt.

Ett kvalitetsdokument lämnas till er och ni kan nu känna er trygga med 10 års tätskiktsgaranti på arbetet.

 

Våra proffsiga medarbetare kan hjälpa till med allt från köksrenovering till badrumsrenovering vi är ett byggföretag Huddinge med kunskap. Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår affärsidé är att bygga och renovera.

Kontakta oss här via vårat kontakt formulär så kan vi boka ett möte. Vi ser till att kundens behov alltid är i focus ,och det är en självklarhet att vi alltid att hålla en hög kvalité samt standard på våra arbeten och utföranden.

byggföretag Huddinge

Vi är ett erfaret byggföretag Huddinge

Alfa Renovering utför alla typer av arbete som kan utföras av ett byggföretag Huddinge, men vi är också specialister inom badrum och köksrenoveringar ,men självklart kan mycket mer än så.

Om du bestämt dig för att renovera ditt kök, tak eller badrum och nu letar du efter ett byggföretag Huddinge som gör det bäst? Då har du kommit rätt!  Alfa renovering lämnar alltid 100% nöjdkundgaranti, Nöjda kunder skapar fler kunder.

Som ett byggföretag Huddinge är vi bra på det vi gör och alltid sätter kundens önskemål i focus och vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga och vi tummar aldrig på kvalitet. Hos oss får du hjälp med planeringen och vi är med från början till slut. Kontakta oss idag för att boka ett möte där vi går igenom möjligheterna för ditt projekt.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnad fri offert.

Varmt välkomna
Alfa Renovering
08-80 10 48
info@alfarenovering.se

Snabbkontakt

Undrar du något eller vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig asap!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search