Plattsättare Täby.

Plattsättare Täby

Vi arbetar som plattsättare Täby och har alltid våra kunder önskemål i focus och är lyhörda, vi vill alltid ni ska få exakt det ni önskar och drömt om, er vision är viktig för oss. I många år har vi arbetat som plattsättare Täby och experter inom kakel och klinkers.

Alla våra plattsättare Täby har givetvis en gedigen kompetens och har behörighet Det innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av plattsättarnas branschorganisation PER. Våra plattsättare Täby är hjälper till hela vägen med tips och idéer på att kakla och lägga nya klinkers.

På alfa Renovering har vi alltid haft fokus på kundens behov och att alltid hålla en hög kvalité samt standard på våra jobb.

  • Rivning
  • Snickeri
  • Målning
  • Plattsättning
  • El
  • VVs
  • samt allt byggtekniskt material (fram till tätskiktet).

Alfa Renovering arbetar enligt Byggkeramik rådets och Säkert vattens rekommendationer Därmed kan du som kund vara trygg med att anlita oss som plattsättare Täby.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss för ditt projekt – våra kontaktuppgifter hittar du här. Se gärna vad andra kunder tycker och läs mera på tex www.brabyggare.se.

Vi strävar efter 100% nöjda kunder och ber därför alla våra kunder att göra ett omdöme om oss på brabyggare.se efter slutfört arbete.

Plattsättare Täby

Erfarna plattsättare Täby

I många år har vi arbetat som plattsättare Täby och experter inom kakel och klinkers. Våra plattsättare Täby bygger badrum, sätter kakel i kök och klinker i hallar mm. och har ”öga” för vad som krävs för att slutresultatet ska bli bra.

Alla våra plattsättare är måna om miljön och gör sitt bästa för att bidra till en bättre morgondag.

Alfa Renoverings Miljöpolicy är:

  • Informera, utbilda och engagera vår personal i miljöarbetet.
  • att vi alltid försöker förebygga förorening och att belastningen på natur och miljö begränsas till så lågt som möjligt.
  • Genom vår kunskap om olika material väljer vi alltid det bästa miljövänliga alternativet utan att tumma på kvaliteten eller utseendet.

Bidra till effektivare kretslopp genom fortsatt källsortering på både företaget och ute på arbetsplatserna. När du väljer oss som plattsättare hjälper vi dig självklart till med ansökan om rotavdrag.

Varmt Välkomna.
Alfa Renovering
08-80 10 48
info@alfarenovering.se

Snabbkontakt

Undrar du något eller vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig asap!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search