Plattsättare Vallentuna

Plattsättare Vallentuna

Söker du en plattsättare Vallentuna och behöver hjälp med nytt kakel och klinkers? Våra plattsättare Vallentuna är specialister på att kakla och lägga nya klinkers. De har givetvis en gedigen kompetens och har behörighet enligt per

Det innebär att vi uppfyller de branschregler som utfärdas av plattsättarnas branschorganisation PER. Våra plattsättare Vallentuna är hjälper till hela vägen med tips och idéer på att kakla och lägga nya klinkers.

På alfa Renovering har vi alltid haft fokus på kundens behov och att alltid hålla en hög kvalité samt standard på våra jobb.

  • Rivning
  • Snickeri
  • Målning
  • Plattsättning
  • El
  • VVs
  • samt allt byggtekniskt material (fram till tätskiktet).

Alfa Renovering arbetar enligt Byggkeramik rådets och Säkert vattens rekommendationer Därmed kan du som kund vara trygg med att anlita oss som plattsättare Vallentuna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss för ditt projekt – våra kontaktuppgifter hittar du här.

Se gärna vad andra kunder tycker och läs mera på tex www.brabyggare.se.

Vi strävar efter 100% nöjda kunder och ber därför alla våra kunder att göra ett omdöme om oss på brabyggare.se efter slutfört arbete.

Plattsättare Vallentuna

Kunniga och pålitliga plattsättare Vallentuna

Alfa Renovering är ett företag med plattsättare Vallentuna som alltid sätter kunder önskemål i focus och är lyhörda, vi vill alltid ni ska få exakt det ni önskar och drömt om, er vision är viktig för oss.

Våra plattsättare Vallentuna bygger badrum, sätter kakel i kök och klinker i hallar mm och har ett ”öga” för vad som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Alla våra plattsättare är måna om miljön och gör sitt bästa för att bidra till en bättre morgondag.

Bidra till effektivare kretslopp genom fortsatt källsortering på både företaget och ute på arbetsplatserna. När du väljer oss som plattsättare hjälper vi dig självklart till med ansökan om rotavdrag.

Varmt Välkomna.
Alfa Renovering
08-80 10 48
info@alfarenovering.se

Snabbkontakt

Undrar du något eller vill du ha en kostnadsfri offert? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig asap!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search